Kortfilmen om Leosol Energi!

Publicerat 13 juli, 2017

Hem » Företagsnyheter » Kortfilmen om Leosol Energi!

[trx_content]

Filmen om Leosol Energi

 

Tillåt oss presentera kortfilmen om Leosol Energi!
Stort tack till bl.a. Martin på Skellefteå Industrihus och ALLA berörda som gjorde filmen möjlig.

Publicerat av Leosol Energi AB den 9 juli 2017

[/trx_content]

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Johan planerar sin energianvändning

För 10 år sedan kom lagen om att ”köpa el per timme”. Sedan dess har jag använt den både privat och inom arbetet. Jag minns att energibolaget ringde upp mig och undrade om jag verkligen ville ha en timmätare (som jag med lagen kunde kräva). Syftet var alltså att...

läs mer

Byta filter, behövs det verkligen?

Luftfilter inom ventilation är närmast en egen vetenskap. Det enkla är påsarnas antal och filtreringsgrad. Utöver det finns frågor kring tryckfallsdiagram, materialegenskaper och turbulens från påsarna nära värmeväxlaren. Många av oss tillbringar 95% av tiden i luft...

läs mer