Om oss

Vi är en uppskattad partner för fastighetsbolag, energiföretag, entreprenörer, m.fl.

Hem » Om oss

Välkommen till Leosol Energi AB

Vi utför bland annat energikartläggningar, förfrågningsunderlag/ramhandlingar, energideklarationer, energiutbildningar, driftoptimering, OVK, energiberäkningar för bygglov samt energiavtal med besparingsgaranti.

Ge oss ett tekniskt problem så gör vi allt för att lösa det! Från det lilla villaaggregatet, via fleråriga serviceavtal till anläggningsentreprenader för flera miljoner – Leosol är din partner.

Vi är nio anställda ingenjörer/tekniker samt jobbar i nätverk med installatörer inom ventilation, styr- och regler, el, rör samt bygg.

Vi sätter helt enkelt ihop den bästa bemanningen av personal för respektive uppdrag.

Vi är Certifierad Energiexpert, Certifierad Sakkunnig Funktionskontrollant (OVK), Certifierade för kartläggning av stora företag, samt är registrerade som ett Elinstallationsföretag på Elsäkerhetsverket.

Det ger ett oberoende samt garanterar kreativitet, funktion, bra komfort, enkelhet, uppfyllande av lagar och förordningar. Minimalt med bekymmer för er.

Vill ni kontakta oss? Klicka här. 

JOHAN STENLUND

Grundare

Värdegrund

Med ett litet företag kommer stora utmaningar, det vi lämnar efter oss är det vi är, därför är det viktigt för oss att leverera kvalitet till våra kunder.

Vår värdegrund med ledorden: medmänsklighet, ärlighet och respekt tar vi med oss i allt vårt arbete.
Vi är stolta över det vi står för och det vi gör.

Vi söker efter talanger som vill jobba med oss, ring 0910 76 46 10 eller maila info@leosol.se.

Certifikat Energiexpert Johan Stenlund Leosol Energi AB