Nytt år, nya möjligheter!

Publicerat 2 januari, 2020

Hem » Företagsnyheter » Nytt år, nya möjligheter!

När vi summerar det gångna året kan vi notera en hel del viktiga händelser inom miljö, och förstås energiområdet. Många budskap är förstås dystra och ger en bild av hopplöshet (Artikel Norran). Det är helt enkelt för mycket som måste göras akut och för många länder saknar incitament när miljökonsekvenserna uppstår någon annanstans. Sverige är inget undantag, särskilt med våra låga energipriser som bromsat utveckling och effektiviseringsåtgärder under lång tid. Redan för 20 år sedan släckte man t.ex. belysningen på fikarasterna i fabriker i södra Europa vilket vi börjar komma ikapp med. Leosol är stolta över att driva på energieffektivisering där vi bidragit med många goda exempel under 2019. Tack för det gångna året och vi ser fram emot att ta nya krafttag med våra kunder!

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Täta skolor i Skellefteå?!

Skellefteå kommun har jobbat hårt med alla nya byggnader som växer fram. Vi minns tillbaka till sommaren, när vi skulle testa tätheten på skalet av Brännans förskola. Skolan läckte som ett såll – faktiskt dubbelt så mycket läckage som förväntat. Efter viss felsökning...

läs mer

Johan planerar sin energianvändning

För 10 år sedan kom lagen om att ”köpa el per timme”. Sedan dess har jag använt den både privat och inom arbetet. Jag minns att energibolaget ringde upp mig och undrade om jag verkligen ville ha en timmätare (som jag med lagen kunde kräva). Syftet var alltså att...

läs mer