Litet eller medelstort företag med förbrukning över 300 000 kWh/år?

Publicerat 12 mars, 2020

Hem » Företagsnyheter » Litet eller medelstort företag med förbrukning över 300 000 kWh/år?

Litet eller medelstort företag med förbrukning över 300 000 kWh/år? Vi hjälper Er att göra en energikartläggning där Ni endast står för 50 % av kostnaden. Men tiden för ansökan är knapp – kontakta oss så att Ni får stödet!

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Johan planerar sin energianvändning

För 10 år sedan kom lagen om att ”köpa el per timme”. Sedan dess har jag använt den både privat och inom arbetet. Jag minns att energibolaget ringde upp mig och undrade om jag verkligen ville ha en timmätare (som jag med lagen kunde kräva). Syftet var alltså att...

läs mer

Byta filter, behövs det verkligen?

Luftfilter inom ventilation är närmast en egen vetenskap. Det enkla är påsarnas antal och filtreringsgrad. Utöver det finns frågor kring tryckfallsdiagram, materialegenskaper och turbulens från påsarna nära värmeväxlaren. Många av oss tillbringar 95% av tiden i luft...

läs mer