Spillvärmeprojekt på Heta Hyttan!

Publicerat 4 juni, 2020

Hem » Företagsnyheter » Spillvärmeprojekt på Heta Hyttan!

Ett roligt projekt! Att hitta användningsområden för spillvärme i en anrik k-märkt byggnad är en tuff utmaning – och en viktig del i energieffektiviseringsarbetet!

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Täta skolor i Skellefteå?!

Skellefteå kommun har jobbat hårt med alla nya byggnader som växer fram. Vi minns tillbaka till sommaren, när vi skulle testa tätheten på skalet av Brännans förskola. Skolan läckte som ett såll – faktiskt dubbelt så mycket läckage som förväntat. Efter viss felsökning...

läs mer

Johan planerar sin energianvändning

För 10 år sedan kom lagen om att ”köpa el per timme”. Sedan dess har jag använt den både privat och inom arbetet. Jag minns att energibolaget ringde upp mig och undrade om jag verkligen ville ha en timmätare (som jag med lagen kunde kräva). Syftet var alltså att...

läs mer