El till halva priset på natten!

Publicerat 21 december, 2021

Hem » Företagsnyheter » El till halva priset på natten!

Visste du att med säkringsabonnemang upp till 63 A, företag eller privat, har du rätt att få debitering timme för timme (tack vare en lag som kom år 2012)? Alltså kan du köpa el på natten eller tider när det är billigare, och betala för det faktiska elpriset i efterhand.

Vi har byggt styrningar i våra kunders anläggningar sedan 2016. Allt från villor till Bolagshotellet i Boliden som ägs av Highcon, där vi värmer varmvatten nattetid. Vid en industri styr vi bort en elpanna för uppvärmning när alla motorvärmare går samtidigt i maximalt 2,5 timme. I biltesthallen i Piteå styrs kyla att köras mer på natten.

Allt detta ger förstås även en sänkt abonnemangskostnad. Summerar en total en besparing för samhället – att vi alla bidrar till att jämna ut Sveriges och Europas el- och effektförbrukning!

#highcon #elstyrning #elbesparing #leosolenergi

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Har du en äldre villa med fjärrvärme?

Har du en äldre villa med fjärrvärme?

Gör då ingenting med din uppvärmning eller dina gamla fönster! Vi har länge analyserat energi i byggnader, från sågverk till villor, och sett över Teslas anläggningar i Sverige. Vi uppmanar dig nu att själv se över indata för kalkylen när du eventuellt köper...

läs mer
Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

https://www.youtube.com/watch?v=xJ0ETzT9AHA&t=4s I förrgår hade vi hockeyfest på kontoret! Vi kopplade av, åt gott och hade en trevlig kväll tillsammans. Föreställ dig jublet med mål 4 sekunder kvar till slutsignal! Trubadurerna Sam å Basche, (Sam Renberg och...

läs mer