Hem » Företagsnyheter » THIS IS HOW brygger gott öl och ligger i framkant med energieffektivisering!

I en energikartläggning tittade vi på nya sätt att kyla den värdefulla brygden. Våra beräkningar för frikyla från borrhål visade sig kunna ge så kallat ”frikyla” från berget året runt. Nu finns en färdig kalkyl att ta fram i tider av stigande elpriser. Tack för samarbetet Energikontor Norr och THIS IS HOW!


#Energikontornorr #thisishow #energieffektivisering #energikartläggning #frikyla #skellefteå #norrland #energi #piteå #Leosolenergi

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer

Energifrågor inför Piteås näringsliv

Idag hade vi förmånen att prata energifrågor inför Piteås näringsliv tillsammans med Piteå Energi. En slutsats är att man långsiktigt inte kan bygga ut elproduktion lika snabbt som behovet uppstår. Därför blir effektivisering av energi och reduktion av effekttoppar...

läs mer