Hem » Företagsnyheter » THIS IS HOW brygger gott öl och ligger i framkant med energieffektivisering!

I en energikartläggning tittade vi på nya sätt att kyla den värdefulla brygden. Våra beräkningar för frikyla från borrhål visade sig kunna ge så kallat ”frikyla” från berget året runt. Nu finns en färdig kalkyl att ta fram i tider av stigande elpriser. Tack för samarbetet Energikontor Norr och THIS IS HOW!


#Energikontornorr #thisishow #energieffektivisering #energikartläggning #frikyla #skellefteå #norrland #energi #piteå #Leosolenergi

Fler inlägg som kanske intresserar dig

I veckan hittade vi ett ventilationsaggregat i Skellefteå där filterbyte var på tiden! Oj, vad man mår dåligt över vad hyresgäster ibland utsätts för. Ventilation är viktigt eftersom vi tillbringar kanske 90 % av vår tid inomhus och våra lungor utsätts för luften i...

läs mer

Festen i folkparken

Hörde ni om festen på anrika Folkparken igår?! 🥳. Vi tittar nu på loggningen i styrningen till ventilationen och kan se att det nästan dansades på borden!hundratals personer var som mest aktiva kl 22:00 och de stora fläktarna körde på allt vad som gick. Proffsigt av...

läs mer

Kommer ni ihåg att byta luftfilter? Med rena filter får man ut lite mer flöden om man vill, dvs. mer svalka nu när solen börjar värma. Man kan även tänka till kring filterklasser, att de t.ex. filtrerar mer eller mindre pollen, påverkar energianvändningen samt ibland...

läs mer