Hem » Företagsnyheter » Skellefteåföretag i Norrköping

Vid energikartläggningar i Norrköping och Linköping upptäcker vi att flera anrika Skellefteföretag står i centrum av processerna: Valutec, Renholmen och E/S Styromatic. Bra jobb från er, och vi kan meddela att kunderna är väldigt nöjda.

Bilen med mätutrustning för jobbet gick helt på el och den laddades förstås med Norrländsk Kraft från Skellefteå Krafts snabbladdare. Det fungerade ypperligt även om bilen, en Skoda, begränsar laddeffekten till ”bara” ca 58 kW. Man kan numera säga att man inte längre behöver planera resor med el-bil på något särskilt sätt då man ändå alltid tar pauser för måltider. Skellefteå gör avtryck!

#energikartläggning #skellefteåföretag #nöjdakunder #Valutec #Renholmen #Styromatic #Skellefteåkraft #elbil #laddeffekt #leosolenergi #norrland #Skellefteå #piteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer

Energifrågor inför Piteås näringsliv

Idag hade vi förmånen att prata energifrågor inför Piteås näringsliv tillsammans med Piteå Energi. En slutsats är att man långsiktigt inte kan bygga ut elproduktion lika snabbt som behovet uppstår. Därför blir effektivisering av energi och reduktion av effekttoppar...

läs mer