Hem » Företagsnyheter » Skellefteåföretag i Norrköping

Vid energikartläggningar i Norrköping och Linköping upptäcker vi att flera anrika Skellefteföretag står i centrum av processerna: Valutec, Renholmen och E/S Styromatic. Bra jobb från er, och vi kan meddela att kunderna är väldigt nöjda.

Bilen med mätutrustning för jobbet gick helt på el och den laddades förstås med Norrländsk Kraft från Skellefteå Krafts snabbladdare. Det fungerade ypperligt även om bilen, en Skoda, begränsar laddeffekten till ”bara” ca 58 kW. Man kan numera säga att man inte längre behöver planera resor med el-bil på något särskilt sätt då man ändå alltid tar pauser för måltider. Skellefteå gör avtryck!

#energikartläggning #skellefteåföretag #nöjdakunder #Valutec #Renholmen #Styromatic #Skellefteåkraft #elbil #laddeffekt #leosolenergi #norrland #Skellefteå #piteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Återvinning av spillvärme

I pågående energiomställning jobbar vi även återvinning av spillvärme, alltså att tillvarata energi som nu inte kommer till nytta. Här är det Extena i Norsjö som tyvärr måste spilla energi via sina kyltorn eftersom man behöver kyla i processen. Leosols examensarbetare...

läs mer

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer