Skellefteåföretag i Norrköping

Publicerat 25 oktober, 2022

Hem » Företagsnyheter » Skellefteåföretag i Norrköping

Vid energikartläggningar i Norrköping och Linköping upptäcker vi att flera anrika Skellefteföretag står i centrum av processerna: Valutec, Renholmen och E/S Styromatic. Bra jobb från er, och vi kan meddela att kunderna är väldigt nöjda.

Bilen med mätutrustning för jobbet gick helt på el och den laddades förstås med Norrländsk Kraft från Skellefteå Krafts snabbladdare. Det fungerade ypperligt även om bilen, en Skoda, begränsar laddeffekten till ”bara” ca 58 kW. Man kan numera säga att man inte längre behöver planera resor med el-bil på något särskilt sätt då man ändå alltid tar pauser för måltider. Skellefteå gör avtryck!

#energikartläggning #skellefteåföretag #nöjdakunder #Valutec #Renholmen #Styromatic #Skellefteåkraft #elbil #laddeffekt #leosolenergi #norrland #Skellefteå #piteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Har du en äldre villa med fjärrvärme?

Har du en äldre villa med fjärrvärme?

Gör då ingenting med din uppvärmning eller dina gamla fönster! Vi har länge analyserat energi i byggnader, från sågverk till villor, och sett över Teslas anläggningar i Sverige. Vi uppmanar dig nu att själv se över indata för kalkylen när du eventuellt köper...

läs mer
Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

https://www.youtube.com/watch?v=xJ0ETzT9AHA&t=4s I förrgår hade vi hockeyfest på kontoret! Vi kopplade av, åt gott och hade en trevlig kväll tillsammans. Föreställ dig jublet med mål 4 sekunder kvar till slutsignal! Trubadurerna Sam å Basche, (Sam Renberg och...

läs mer