Hem » Företagsnyheter » Skellefteåföretag i Norrköping

Vid energikartläggningar i Norrköping och Linköping upptäcker vi att flera anrika Skellefteföretag står i centrum av processerna: Valutec, Renholmen och E/S Styromatic. Bra jobb från er, och vi kan meddela att kunderna är väldigt nöjda.

Bilen med mätutrustning för jobbet gick helt på el och den laddades förstås med Norrländsk Kraft från Skellefteå Krafts snabbladdare. Det fungerade ypperligt även om bilen, en Skoda, begränsar laddeffekten till ”bara” ca 58 kW. Man kan numera säga att man inte längre behöver planera resor med el-bil på något särskilt sätt då man ändå alltid tar pauser för måltider. Skellefteå gör avtryck!

#energikartläggning #skellefteåföretag #nöjdakunder #Valutec #Renholmen #Styromatic #Skellefteåkraft #elbil #laddeffekt #leosolenergi #norrland #Skellefteå #piteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

I veckan hittade vi ett ventilationsaggregat i Skellefteå där filterbyte var på tiden! Oj, vad man mår dåligt över vad hyresgäster ibland utsätts för. Ventilation är viktigt eftersom vi tillbringar kanske 90 % av vår tid inomhus och våra lungor utsätts för luften i...

läs mer

Festen i folkparken

Hörde ni om festen på anrika Folkparken igår?! 🥳. Vi tittar nu på loggningen i styrningen till ventilationen och kan se att det nästan dansades på borden!hundratals personer var som mest aktiva kl 22:00 och de stora fläktarna körde på allt vad som gick. Proffsigt av...

läs mer

Kommer ni ihåg att byta luftfilter? Med rena filter får man ut lite mer flöden om man vill, dvs. mer svalka nu när solen börjar värma. Man kan även tänka till kring filterklasser, att de t.ex. filtrerar mer eller mindre pollen, påverkar energianvändningen samt ibland...

läs mer