Den billigaste kilowattimmen är den som aldrig behöver produceras.

Publicerat 1 november, 2022

Hem » Företagsnyheter » Den billigaste kilowattimmen är den som aldrig behöver produceras.

Det är alltså billigare att investera för en besparing på 10-20 procent av en byggnads energi, än att bygga ny motsvarande kraft i form av vind, sol, vatten eller kärnkraft.”, berättar Johan Stenlund. Det lönar sig att se över energikostnaderna och bli mer energieffektiv innan man tittar på att producera ny kraft. Detta uppmärksammas i en artikel i Norrbottens Affärer. Läs hela artikeln här; https://norrbottensaffarer.se/nyheter/pitea/artikel/foretagare-i-energikrisen-vi-behovs-mer-an-nagonsin/r0y4gddl. #energibesparing #energi #energismart #energieffektivisering #energikostnader #leosolenergi #norrland #skellefteå #piteå #företaginorrland

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Alvargalan 2023

I fredags var det äntligen dags för Alvargalan. Tillsammans med Lövångergården och Green Flight Academy var vi nominerade till årets hållbara företag. Vi anlände nervösa och uppspelta till en supertrevlig middag med fantastiskt sällskap av bland annat Boliden Mineral...

läs mer

Instrument för mätningar i byggnader

Instrument för mätning i byggnader Här syns ett axplock av de instrument som används vid mätningar i byggnader. Vem blir inte glad av att sätta snurr på en slungpsykrometer? #Leosol #företaginorrland #Skellefteå #Piteå #byggnadsmätningar #slungpsykrometer #energi...

läs mer