Hem » Företagsnyheter » Den billigaste kilowattimmen är den som aldrig behöver produceras.

Det är alltså billigare att investera för en besparing på 10-20 procent av en byggnads energi, än att bygga ny motsvarande kraft i form av vind, sol, vatten eller kärnkraft.”, berättar Johan Stenlund. Det lönar sig att se över energikostnaderna och bli mer energieffektiv innan man tittar på att producera ny kraft. Detta uppmärksammas i en artikel i Norrbottens Affärer. Läs hela artikeln här; https://norrbottensaffarer.se/nyheter/pitea/artikel/foretagare-i-energikrisen-vi-behovs-mer-an-nagonsin/r0y4gddl. #energibesparing #energi #energismart #energieffektivisering #energikostnader #leosolenergi #norrland #skellefteå #piteå #företaginorrland

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Skellefteå Kraft Arena

Sedan 2018 har vi i omgångar jobbat med energieffektivisering av Skellefteå Kraft Arena, och byggnader till spelare. Våra ögon söker ständigt förbättringar av energiprestanda - ganska likt elitidrottare. Vi önskar SAIK lycka till säsongen 2023/24!  Nyheter

läs mer