Tack för ett intressant och givande frukostmöte i Piteå!

Publicerat 19 november, 2022

Hem » Företagsnyheter » Tack för ett intressant och givande frukostmöte i Piteå!

Värdefulla möten och föreläsningar av Oh My, Lundqvist Trävaru, Fastighetsägarna och Sparbanken Nord. Vi har etablerat ett kontor i Piteå men kan inte säga att energipriserna ännu har påverkat vårt arbete (fotot), men vi laddar upp för en rusning mot energieffektivisering. På fotot en summering från Johan Johansson på Sparbanken Nord (till höger) och Nicklas Winblad von Walter till vänster.

Vi ses alla på nästa frukostmöte!

#piteåkommun#pnf#sparbankennord#fastighetsägarnamittnord#acusticum#ohmy#lundqvistträvaru#nolia#piteasciencepark#företagarna#pt#piteatidningen#leosolenergi#norrland#skellefteå#piteå#energipriser#energieffektivisering

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Har du en äldre villa med fjärrvärme?

Har du en äldre villa med fjärrvärme?

Gör då ingenting med din uppvärmning eller dina gamla fönster! Vi har länge analyserat energi i byggnader, från sågverk till villor, och sett över Teslas anläggningar i Sverige. Vi uppmanar dig nu att själv se över indata för kalkylen när du eventuellt köper...

läs mer
Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

Trubadurer, mat och hockeyfest hos Leosol!

https://www.youtube.com/watch?v=xJ0ETzT9AHA&t=4s I förrgår hade vi hockeyfest på kontoret! Vi kopplade av, åt gott och hade en trevlig kväll tillsammans. Föreställ dig jublet med mål 4 sekunder kvar till slutsignal! Trubadurerna Sam å Basche, (Sam Renberg och...

läs mer