Hem » Företagsnyheter » Tack för ett intressant och givande frukostmöte i Piteå!

Värdefulla möten och föreläsningar av Oh My, Lundqvist Trävaru, Fastighetsägarna och Sparbanken Nord. Vi har etablerat ett kontor i Piteå men kan inte säga att energipriserna ännu har påverkat vårt arbete (fotot), men vi laddar upp för en rusning mot energieffektivisering. På fotot en summering från Johan Johansson på Sparbanken Nord (till höger) och Nicklas Winblad von Walter till vänster.

Vi ses alla på nästa frukostmöte!

#piteåkommun#pnf#sparbankennord#fastighetsägarnamittnord#acusticum#ohmy#lundqvistträvaru#nolia#piteasciencepark#företagarna#pt#piteatidningen#leosolenergi#norrland#skellefteå#piteå#energipriser#energieffektivisering

Fler inlägg som kanske intresserar dig

I veckan hittade vi ett ventilationsaggregat i Skellefteå där filterbyte var på tiden! Oj, vad man mår dåligt över vad hyresgäster ibland utsätts för. Ventilation är viktigt eftersom vi tillbringar kanske 90 % av vår tid inomhus och våra lungor utsätts för luften i...

läs mer

Festen i folkparken

Hörde ni om festen på anrika Folkparken igår?! 🥳. Vi tittar nu på loggningen i styrningen till ventilationen och kan se att det nästan dansades på borden!hundratals personer var som mest aktiva kl 22:00 och de stora fläktarna körde på allt vad som gick. Proffsigt av...

läs mer

Kommer ni ihåg att byta luftfilter? Med rena filter får man ut lite mer flöden om man vill, dvs. mer svalka nu när solen börjar värma. Man kan även tänka till kring filterklasser, att de t.ex. filtrerar mer eller mindre pollen, påverkar energianvändningen samt ibland...

läs mer