Hem » Företagsnyheter » Tack för ett intressant och givande frukostmöte i Piteå!

Värdefulla möten och föreläsningar av Oh My, Lundqvist Trävaru, Fastighetsägarna och Sparbanken Nord. Vi har etablerat ett kontor i Piteå men kan inte säga att energipriserna ännu har påverkat vårt arbete (fotot), men vi laddar upp för en rusning mot energieffektivisering. På fotot en summering från Johan Johansson på Sparbanken Nord (till höger) och Nicklas Winblad von Walter till vänster.

Vi ses alla på nästa frukostmöte!

#piteåkommun#pnf#sparbankennord#fastighetsägarnamittnord#acusticum#ohmy#lundqvistträvaru#nolia#piteasciencepark#företagarna#pt#piteatidningen#leosolenergi#norrland#skellefteå#piteå#energipriser#energieffektivisering

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer

Energifrågor inför Piteås näringsliv

Idag hade vi förmånen att prata energifrågor inför Piteås näringsliv tillsammans med Piteå Energi. En slutsats är att man långsiktigt inte kan bygga ut elproduktion lika snabbt som behovet uppstår. Därför blir effektivisering av energi och reduktion av effekttoppar...

läs mer