Hem » Företagsnyheter » Tack för ett intressant och givande frukostmöte i Piteå!

Värdefulla möten och föreläsningar av Oh My, Lundqvist Trävaru, Fastighetsägarna och Sparbanken Nord. Vi har etablerat ett kontor i Piteå men kan inte säga att energipriserna ännu har påverkat vårt arbete (fotot), men vi laddar upp för en rusning mot energieffektivisering. På fotot en summering från Johan Johansson på Sparbanken Nord (till höger) och Nicklas Winblad von Walter till vänster.

Vi ses alla på nästa frukostmöte!

#piteåkommun#pnf#sparbankennord#fastighetsägarnamittnord#acusticum#ohmy#lundqvistträvaru#nolia#piteasciencepark#företagarna#pt#piteatidningen#leosolenergi#norrland#skellefteå#piteå#energipriser#energieffektivisering

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Återvinning av spillvärme

I pågående energiomställning jobbar vi även återvinning av spillvärme, alltså att tillvarata energi som nu inte kommer till nytta. Här är det Extena i Norsjö som tyvärr måste spilla energi via sina kyltorn eftersom man behöver kyla i processen. Leosols examensarbetare...

läs mer

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer