Hem » Företagsnyheter » Hur får man ett perfekt inneklimat?

Värme, ventilation och kyla i fastigheter är både enklare och mer komplext än tidigare.

Här, Hellströms bygg nya kontor i Öjebyn, finns bl.a. kylbafflar i kontoren som ger tyst och jämn kyla på sommaren (som kommer tids nog!).

Inneklimat kan numer fjärrstyras via internet och t.ex. skicka larm via mail. Det minskar underhållskostnaden. Svårigheten är att greppa över all teknik och att inte komplicera i onödan. Här vår Jacob som fixar fjärruppkoppling till en styrdator.

Install har bl.a. fixat elen, IVAB värme/kyla och Hellströms bygg allt annat förstås!

/Leosol Energi hos Hellströms i Piteå

#energi#inomhusklimat#klimatsmart#Install#ivab#hellströmsbygg#hellstroms#hellströmsochansa#ansabygg#ansa#värme#kyla#ventilation#VentilationSystem#fjärrstyrning#fjärruppkoppling#energibesparing#leosolenergi#företaginorrland#Norrland#skellefteå#piteå#leosol#leosolpiteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Skellefteå Kraft Arena

Sedan 2018 har vi i omgångar jobbat med energieffektivisering av Skellefteå Kraft Arena, och byggnader till spelare. Våra ögon söker ständigt förbättringar av energiprestanda - ganska likt elitidrottare. Vi önskar SAIK lycka till säsongen 2023/24!  Nyheter

läs mer