Hem » Företagsnyheter » Hur får man ett perfekt inneklimat?

Värme, ventilation och kyla i fastigheter är både enklare och mer komplext än tidigare.

Här, Hellströms bygg nya kontor i Öjebyn, finns bl.a. kylbafflar i kontoren som ger tyst och jämn kyla på sommaren (som kommer tids nog!).

Inneklimat kan numer fjärrstyras via internet och t.ex. skicka larm via mail. Det minskar underhållskostnaden. Svårigheten är att greppa över all teknik och att inte komplicera i onödan. Här vår Jacob som fixar fjärruppkoppling till en styrdator.

Install har bl.a. fixat elen, IVAB värme/kyla och Hellströms bygg allt annat förstås!

/Leosol Energi hos Hellströms i Piteå

#energi#inomhusklimat#klimatsmart#Install#ivab#hellströmsbygg#hellstroms#hellströmsochansa#ansabygg#ansa#värme#kyla#ventilation#VentilationSystem#fjärrstyrning#fjärruppkoppling#energibesparing#leosolenergi#företaginorrland#Norrland#skellefteå#piteå#leosol#leosolpiteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer

Energifrågor inför Piteås näringsliv

Idag hade vi förmånen att prata energifrågor inför Piteås näringsliv tillsammans med Piteå Energi. En slutsats är att man långsiktigt inte kan bygga ut elproduktion lika snabbt som behovet uppstår. Därför blir effektivisering av energi och reduktion av effekttoppar...

läs mer