Hur får man ett perfekt inneklimat?

Publicerat 23 november, 2022

Hem » Företagsnyheter » Hur får man ett perfekt inneklimat?

Värme, ventilation och kyla i fastigheter är både enklare och mer komplext än tidigare.

Här, Hellströms bygg nya kontor i Öjebyn, finns bl.a. kylbafflar i kontoren som ger tyst och jämn kyla på sommaren (som kommer tids nog!).

Inneklimat kan numer fjärrstyras via internet och t.ex. skicka larm via mail. Det minskar underhållskostnaden. Svårigheten är att greppa över all teknik och att inte komplicera i onödan. Här vår Jacob som fixar fjärruppkoppling till en styrdator.

Install har bl.a. fixat elen, IVAB värme/kyla och Hellströms bygg allt annat förstås!

/Leosol Energi hos Hellströms i Piteå

#energi#inomhusklimat#klimatsmart#Install#ivab#hellströmsbygg#hellstroms#hellströmsochansa#ansabygg#ansa#värme#kyla#ventilation#VentilationSystem#fjärrstyrning#fjärruppkoppling#energibesparing#leosolenergi#företaginorrland#Norrland#skellefteå#piteå#leosol#leosolpiteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Alvargalan 2023

I fredags var det äntligen dags för Alvargalan. Tillsammans med Lövångergården och Green Flight Academy var vi nominerade till årets hållbara företag. Vi anlände nervösa och uppspelta till en supertrevlig middag med fantastiskt sällskap av bland annat Boliden Mineral...

läs mer

Instrument för mätningar i byggnader

Instrument för mätning i byggnader Här syns ett axplock av de instrument som används vid mätningar i byggnader. Vem blir inte glad av att sätta snurr på en slungpsykrometer? #Leosol #företaginorrland #Skellefteå #Piteå #byggnadsmätningar #slungpsykrometer #energi...

läs mer