Hem » Företagsnyheter » Rem på rymmen!

I en bilaffär i Skellefteå hittade vi denna raritet. Förvisso med en låg energianvändning, och 0 kW i värmebatteriet – men skämd luft i lokalen. Detta har vi nu förpassat till Cronimet och ersatt med ett nytt system som ökar och minskar ventilationen beroende på bilarnas avgaser.

Det innebär bland annat att ventilationen varvar ned kalla dagar som nu på vintern (pga tex läckage i dörrar). Framtida bilar kommer knappt att avge avgaser alls, och automatiskt blir det då mindre luftmängd. Det låg bra i tiden att ventilationen byttes ut!

#Cronimet #ventilation #skellefteå #energipriser #ventilation #ventilationssystem #leosolenergi #norrland #företaginorrland #piteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

I veckan hittade vi ett ventilationsaggregat i Skellefteå där filterbyte var på tiden! Oj, vad man mår dåligt över vad hyresgäster ibland utsätts för. Ventilation är viktigt eftersom vi tillbringar kanske 90 % av vår tid inomhus och våra lungor utsätts för luften i...

läs mer

Festen i folkparken

Hörde ni om festen på anrika Folkparken igår?! 🥳. Vi tittar nu på loggningen i styrningen till ventilationen och kan se att det nästan dansades på borden!hundratals personer var som mest aktiva kl 22:00 och de stora fläktarna körde på allt vad som gick. Proffsigt av...

läs mer

Kommer ni ihåg att byta luftfilter? Med rena filter får man ut lite mer flöden om man vill, dvs. mer svalka nu när solen börjar värma. Man kan även tänka till kring filterklasser, att de t.ex. filtrerar mer eller mindre pollen, påverkar energianvändningen samt ibland...

läs mer