Hem » Företagsnyheter » Kortslutning!!

Illustrationen av Ally Renberg, https://www.facebook.com/profile.php?id=100006626955861

Inom el-lära, hydrauliska system (tex värme) och även inom ventilation, pratar man om att ”strömmar” kortsluts. Luftutbyteseffektiviteten är sannolikt under 20 % och innebär i det här fallet att ventilationen inte är godkänd. Därtill väldigt onödigt att värma en massa luft som inte blir till någon nytta. Det och mycket annat undersöks i obligatorisk ventilations kontroll (OVK).

Detta foto från ett kontor i Skellefteå vid Kulturhuset Sara.

#Leosolenergi

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Skellefteå Kraft Arena

Sedan 2018 har vi i omgångar jobbat med energieffektivisering av Skellefteå Kraft Arena, och byggnader till spelare. Våra ögon söker ständigt förbättringar av energiprestanda - ganska likt elitidrottare. Vi önskar SAIK lycka till säsongen 2023/24!  Nyheter

läs mer