God jul & gott nytt år!

Publicerat 24 december, 2022

Hem » Företagsnyheter » God jul från oss på Leosol!

Nu njuter vi av en välförtjänt julhelg allihop! Leosol tackar alla kunder och medarbetare som krigat under det år som snart är till ända. God jul & gott nytt år!”

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Alvargalan 2023

I fredags var det äntligen dags för Alvargalan. Tillsammans med Lövångergården och Green Flight Academy var vi nominerade till årets hållbara företag. Vi anlände nervösa och uppspelta till en supertrevlig middag med fantastiskt sällskap av bland annat Boliden Mineral...

läs mer

Instrument för mätningar i byggnader

Instrument för mätning i byggnader Här syns ett axplock av de instrument som används vid mätningar i byggnader. Vem blir inte glad av att sätta snurr på en slungpsykrometer? #Leosol #företaginorrland #Skellefteå #Piteå #byggnadsmätningar #slungpsykrometer #energi...

läs mer