Hem » Företagsnyheter » Leosol har analyserat: jultomten finns!

Leosol har analyserat: jultomten finns! Hur kan man annars förklara att elen, som inte bestäms av någon (?), var så billig på självaste julafton?!
Han vet naturligtvis att vi nu myser och vill ha det lite varmare när vi sitter i soffan med nära och kära. Möjligen blir det sen en ”peak” i priset när vi startar ventilationen och maskinerna på våra jobb, men det tar vi hand om då. God fortsättning!

Fler inlägg som kanske intresserar dig

I veckan hittade vi ett ventilationsaggregat i Skellefteå där filterbyte var på tiden! Oj, vad man mår dåligt över vad hyresgäster ibland utsätts för. Ventilation är viktigt eftersom vi tillbringar kanske 90 % av vår tid inomhus och våra lungor utsätts för luften i...

läs mer

Festen i folkparken

Hörde ni om festen på anrika Folkparken igår?! 🥳. Vi tittar nu på loggningen i styrningen till ventilationen och kan se att det nästan dansades på borden!hundratals personer var som mest aktiva kl 22:00 och de stora fläktarna körde på allt vad som gick. Proffsigt av...

läs mer

Kommer ni ihåg att byta luftfilter? Med rena filter får man ut lite mer flöden om man vill, dvs. mer svalka nu när solen börjar värma. Man kan även tänka till kring filterklasser, att de t.ex. filtrerar mer eller mindre pollen, påverkar energianvändningen samt ibland...

läs mer