Hem » Företagsnyheter » Leosol har analyserat: jultomten finns!

Leosol har analyserat: jultomten finns! Hur kan man annars förklara att elen, som inte bestäms av någon (?), var så billig på självaste julafton?!
Han vet naturligtvis att vi nu myser och vill ha det lite varmare när vi sitter i soffan med nära och kära. Möjligen blir det sen en ”peak” i priset när vi startar ventilationen och maskinerna på våra jobb, men det tar vi hand om då. God fortsättning!

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Återvinning av spillvärme

I pågående energiomställning jobbar vi även återvinning av spillvärme, alltså att tillvarata energi som nu inte kommer till nytta. Här är det Extena i Norsjö som tyvärr måste spilla energi via sina kyltorn eftersom man behöver kyla i processen. Leosols examensarbetare...

läs mer

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer