Leosol har analyserat: jultomten finns!

Publicerat 26 december, 2022

Hem » Företagsnyheter » Leosol har analyserat: jultomten finns!

Leosol har analyserat: jultomten finns! Hur kan man annars förklara att elen, som inte bestäms av någon (?), var så billig på självaste julafton?!
Han vet naturligtvis att vi nu myser och vill ha det lite varmare när vi sitter i soffan med nära och kära. Möjligen blir det sen en ”peak” i priset när vi startar ventilationen och maskinerna på våra jobb, men det tar vi hand om då. God fortsättning!

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Johan planerar sin energianvändning

För 10 år sedan kom lagen om att ”köpa el per timme”. Sedan dess har jag använt den både privat och inom arbetet. Jag minns att energibolaget ringde upp mig och undrade om jag verkligen ville ha en timmätare (som jag med lagen kunde kräva). Syftet var alltså att...

läs mer

Byta filter, behövs det verkligen?

Luftfilter inom ventilation är närmast en egen vetenskap. Det enkla är påsarnas antal och filtreringsgrad. Utöver det finns frågor kring tryckfallsdiagram, materialegenskaper och turbulens från påsarna nära värmeväxlaren. Många av oss tillbringar 95% av tiden i luft...

läs mer