Byta filter, behövs det verkligen?

Publicerat 5 januari, 2023

Hem » Företagsnyheter » Byta filter, behövs det verkligen?

Luftfilter inom ventilation är närmast en egen vetenskap. Det enkla är påsarnas antal och filtreringsgrad. Utöver det finns frågor kring tryckfallsdiagram, materialegenskaper och turbulens från påsarna nära värmeväxlaren. Många av oss tillbringar 95% av tiden i luft som filtrerats via denna typ av filter – så ge era luftfilter lite kärlek, och håll koll på den luft som sedan når lungorna. Byt dem minst en gång per år (gärna två, av hygieniska skäl). Se till att bland annat byta när vägarna blivit sopade och vi behöver maximalt flöde för att få svalka till sommaren!

. #Skellefteå #Leosol #friskluft #energieffektivisering #injustering #energikartläggning #filterbyte #hälsosam #Piteå #leosolenergi

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=bULwVnjUS4M

 

 

 

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Johan planerar sin energianvändning

För 10 år sedan kom lagen om att ”köpa el per timme”. Sedan dess har jag använt den både privat och inom arbetet. Jag minns att energibolaget ringde upp mig och undrade om jag verkligen ville ha en timmätare (som jag med lagen kunde kräva). Syftet var alltså att...

läs mer

Leosol har analyserat: jultomten finns!

https://youtu.be/52HzSy7OPF8 Leosol har analyserat: jultomten finns! Hur kan man annars förklara att elen, som inte bestäms av någon (?), var så billig på självaste julafton?!Han vet naturligtvis att vi nu myser och vill ha det lite varmare när vi sitter i soffan med...

läs mer