Johan planerar sin energianvändning

Publicerat 12 januari, 2023

Hem » Företagsnyheter » Johan planerar sin energianvändning

För 10 år sedan kom lagen om att ”köpa el per timme”. Sedan dess har jag använt den både privat och inom arbetet. Jag minns att energibolaget ringde upp mig och undrade om jag verkligen ville ha en timmätare (som jag med lagen kunde kräva). Syftet var alltså att privat kunna värma varmvatten via tidkanal nattetid, och anpassa golvvärme, disk (filmen) och tvätt till lägre elpriser. Hemma har jag för säkerhets skull en sk. vattenvakt från Jäders värme, som minskar skador vid ev. läckage. Granitskivan (köksbänken) gjorde/slipade min far på Norrsten för 17 år sedan! Granitskivor är förövrigt genuint återbruk då de troligen kan överleva ett par generationer och några kök./ Johan Stenlund, Leosol Energi #Skellefteå #Leosol #elpris #energieffektivisering #Skellefteåkraft #billigareel #smartahem #Piteå #leosolenergi

https://youtube.com/shorts/OKXrNqidqZg?feature=share

 

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Byta filter, behövs det verkligen?

Luftfilter inom ventilation är närmast en egen vetenskap. Det enkla är påsarnas antal och filtreringsgrad. Utöver det finns frågor kring tryckfallsdiagram, materialegenskaper och turbulens från påsarna nära värmeväxlaren. Många av oss tillbringar 95% av tiden i luft...

läs mer

Leosol har analyserat: jultomten finns!

https://youtu.be/52HzSy7OPF8 Leosol har analyserat: jultomten finns! Hur kan man annars förklara att elen, som inte bestäms av någon (?), var så billig på självaste julafton?!Han vet naturligtvis att vi nu myser och vill ha det lite varmare när vi sitter i soffan med...

läs mer