Hem » Företagsnyheter » Johan planerar sin energianvändning

För 10 år sedan kom lagen om att ”köpa el per timme”. Sedan dess har jag använt den både privat och inom arbetet. Jag minns att energibolaget ringde upp mig och undrade om jag verkligen ville ha en timmätare (som jag med lagen kunde kräva). Syftet var alltså att privat kunna värma varmvatten via tidkanal nattetid, och anpassa golvvärme, disk (filmen) och tvätt till lägre elpriser. Hemma har jag för säkerhets skull en sk. vattenvakt från Jäders värme, som minskar skador vid ev. läckage. Granitskivan (köksbänken) gjorde/slipade min far på Norrsten för 17 år sedan! Granitskivor är förövrigt genuint återbruk då de troligen kan överleva ett par generationer och några kök./ Johan Stenlund, Leosol Energi #Skellefteå #Leosol #elpris #energieffektivisering #Skellefteåkraft #billigareel #smartahem #Piteå #leosolenergi

https://youtube.com/shorts/OKXrNqidqZg?feature=share

 

Fler inlägg som kanske intresserar dig

I veckan hittade vi ett ventilationsaggregat i Skellefteå där filterbyte var på tiden! Oj, vad man mår dåligt över vad hyresgäster ibland utsätts för. Ventilation är viktigt eftersom vi tillbringar kanske 90 % av vår tid inomhus och våra lungor utsätts för luften i...

läs mer

Festen i folkparken

Hörde ni om festen på anrika Folkparken igår?! 🥳. Vi tittar nu på loggningen i styrningen till ventilationen och kan se att det nästan dansades på borden!hundratals personer var som mest aktiva kl 22:00 och de stora fläktarna körde på allt vad som gick. Proffsigt av...

läs mer

Kommer ni ihåg att byta luftfilter? Med rena filter får man ut lite mer flöden om man vill, dvs. mer svalka nu när solen börjar värma. Man kan även tänka till kring filterklasser, att de t.ex. filtrerar mer eller mindre pollen, påverkar energianvändningen samt ibland...

läs mer