Hem » Företagsnyheter » Vi är glada och hedrade över att uppmärksammas på Alvargalan!


Leosol Energi Nomineras till Årets hållbara företag.

Vi är så glada och hedrade över att uppmärksammas på Alvargalan – och kanske bli årets hållbara företag! Tack till Boliden Mineral och våra kunder för nomineringen samt våra medarbetare i Skellefteå och nu även Piteå. Energieffektivisering är så självklart ett hållbart arbete att vi knappt nämner det själva ☘️

Leosol Energi nomineras till Årets hållbara företag vid Alvargalan i Skellefteå, 2023.

Norran, Alvargalan

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer

Energifrågor inför Piteås näringsliv

Idag hade vi förmånen att prata energifrågor inför Piteås näringsliv tillsammans med Piteå Energi. En slutsats är att man långsiktigt inte kan bygga ut elproduktion lika snabbt som behovet uppstår. Därför blir effektivisering av energi och reduktion av effekttoppar...

läs mer