Hem » Företagsnyheter » Vi är glada och hedrade över att uppmärksammas på Alvargalan!


Leosol Energi Nomineras till Årets hållbara företag.

Vi är så glada och hedrade över att uppmärksammas på Alvargalan – och kanske bli årets hållbara företag! Tack till Boliden Mineral och våra kunder för nomineringen samt våra medarbetare i Skellefteå och nu även Piteå. Energieffektivisering är så självklart ett hållbart arbete att vi knappt nämner det själva ☘️

Leosol Energi nomineras till Årets hållbara företag vid Alvargalan i Skellefteå, 2023.

Norran, Alvargalan

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Återvinning av spillvärme

I pågående energiomställning jobbar vi även återvinning av spillvärme, alltså att tillvarata energi som nu inte kommer till nytta. Här är det Extena i Norsjö som tyvärr måste spilla energi via sina kyltorn eftersom man behöver kyla i processen. Leosols examensarbetare...

läs mer

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer