Hem » Företagsnyheter » Vi är glada och hedrade över att uppmärksammas på Alvargalan!


Leosol Energi Nomineras till Årets hållbara företag.

Vi är så glada och hedrade över att uppmärksammas på Alvargalan – och kanske bli årets hållbara företag! Tack till Boliden Mineral och våra kunder för nomineringen samt våra medarbetare i Skellefteå och nu även Piteå. Energieffektivisering är så självklart ett hållbart arbete att vi knappt nämner det själva ☘️

Leosol Energi nomineras till Årets hållbara företag vid Alvargalan i Skellefteå, 2023.

Norran, Alvargalan

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Skellefteå Kraft Arena

Sedan 2018 har vi i omgångar jobbat med energieffektivisering av Skellefteå Kraft Arena, och byggnader till spelare. Våra ögon söker ständigt förbättringar av energiprestanda - ganska likt elitidrottare. Vi önskar SAIK lycka till säsongen 2023/24!  Nyheter

läs mer