Vi är glada och hedrade över att uppmärksammas på Alvargalan!

Publicerat 6 februari, 2023

Hem » Företagsnyheter » Vi är glada och hedrade över att uppmärksammas på Alvargalan!


Leosol Energi Nomineras till Årets hållbara företag.

Vi är så glada och hedrade över att uppmärksammas på Alvargalan – och kanske bli årets hållbara företag! Tack till Boliden Mineral och våra kunder för nomineringen samt våra medarbetare i Skellefteå och nu även Piteå. Energieffektivisering är så självklart ett hållbart arbete att vi knappt nämner det själva ☘️

Leosol Energi nomineras till Årets hållbara företag vid Alvargalan i Skellefteå, 2023.

Norran, Alvargalan

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Alvargalan 2023

I fredags var det äntligen dags för Alvargalan. Tillsammans med Lövångergården och Green Flight Academy var vi nominerade till årets hållbara företag. Vi anlände nervösa och uppspelta till en supertrevlig middag med fantastiskt sällskap av bland annat Boliden Mineral...

läs mer

Instrument för mätningar i byggnader

Instrument för mätning i byggnader Här syns ett axplock av de instrument som används vid mätningar i byggnader. Vem blir inte glad av att sätta snurr på en slungpsykrometer? #Leosol #företaginorrland #Skellefteå #Piteå #byggnadsmätningar #slungpsykrometer #energi...

läs mer