Hem » Företagsnyheter » Våra lunchutbildningar är en historisk återblick fram till nuläget.

Energiutbildning med energiingenjören Johan Stenlund. Nya energiverktyg i förgrunden.

Utbildaren, energiingenjören Johan Stenlund, har lång utbildning och erfarenhet inom området och gjorde sin första energikartläggning år 1995. Vid 20-års ålder lärde han sig av ingenjörer som jobbade med energikrisen 1973, (bl a med hjälp av räknesticka!).

En slutsats är att energieffektivisering är, nu som då, en fråga om ekonomi och försörjningstrygghet, numera även centralt i hållbarhetsarbetet. På 80-talet jobbade man med laddning/ackumulering av varmvatten på nätter, centrala el-värmestyrningar och strömvakter.

Hör av dig om du är intresserad av utbildningen eller kom förbi och kläm och känn på alla gamla och nya energiverktyg 😊

#johanstenlund #utbildning #energikartläggning #leosol #Skellefteå #Piteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Skellefteå Kraft Arena

Sedan 2018 har vi i omgångar jobbat med energieffektivisering av Skellefteå Kraft Arena, och byggnader till spelare. Våra ögon söker ständigt förbättringar av energiprestanda - ganska likt elitidrottare. Vi önskar SAIK lycka till säsongen 2023/24!  Nyheter

läs mer