Våra lunchutbildningar är en historisk återblick fram till nuläget.

Publicerat 8 februari, 2023

Hem » Företagsnyheter » Våra lunchutbildningar är en historisk återblick fram till nuläget.

Energiutbildning med energiingenjören Johan Stenlund. Nya energiverktyg i förgrunden.

Utbildaren, energiingenjören Johan Stenlund, har lång utbildning och erfarenhet inom området och gjorde sin första energikartläggning år 1995. Vid 20-års ålder lärde han sig av ingenjörer som jobbade med energikrisen 1973, (bl a med hjälp av räknesticka!).

En slutsats är att energieffektivisering är, nu som då, en fråga om ekonomi och försörjningstrygghet, numera även centralt i hållbarhetsarbetet. På 80-talet jobbade man med laddning/ackumulering av varmvatten på nätter, centrala el-värmestyrningar och strömvakter.

Hör av dig om du är intresserad av utbildningen eller kom förbi och kläm och känn på alla gamla och nya energiverktyg 😊

#johanstenlund #utbildning #energikartläggning #leosol #Skellefteå #Piteå

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Alvargalan 2023

I fredags var det äntligen dags för Alvargalan. Tillsammans med Lövångergården och Green Flight Academy var vi nominerade till årets hållbara företag. Vi anlände nervösa och uppspelta till en supertrevlig middag med fantastiskt sällskap av bland annat Boliden Mineral...

läs mer

Instrument för mätningar i byggnader

Instrument för mätning i byggnader Här syns ett axplock av de instrument som används vid mätningar i byggnader. Vem blir inte glad av att sätta snurr på en slungpsykrometer? #Leosol #företaginorrland #Skellefteå #Piteå #byggnadsmätningar #slungpsykrometer #energi...

läs mer