Instrument för mätningar i byggnader

Publicerat 2 mars, 2023

Hem » Företagsnyheter » Instrument för mätningar i byggnader

Instrument för mätning i byggnader

Här syns ett axplock av de instrument som används vid mätningar i byggnader.

Vem blir inte glad av att sätta snurr på en slungpsykrometer?

#Leosol #företaginorrland #Skellefteå #Piteå #byggnadsmätningar #slungpsykrometer #energi #mätinstrument

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Alvargalan 2023

I fredags var det äntligen dags för Alvargalan. Tillsammans med Lövångergården och Green Flight Academy var vi nominerade till årets hållbara företag. Vi anlände nervösa och uppspelta till en supertrevlig middag med fantastiskt sällskap av bland annat Boliden Mineral...

läs mer

Ett ventilationsbatteri utan shunt?

Ventilation. Temperaturgivare på ventilationsbatteri hos Evigas, Bureå. Kan man verkligen bygga det så? Farligt enligt de flesta eftersom uteluft med hastigheten 6 meter per sekund passerar tunna lameller med vatten. Frysning kan ske på minuter om något blir fel. För...

läs mer