Hem » Företagsnyheter » Examensarbete Egil

Här är Egil som också gjort sitt examensarbete här hos oss. I rapporten har Egil undersökt möjligheterna att energieffektivisera Extena genom att ta vara på energin som finns i spillvattnet. Vi är tacksamma att ni väljer att göra ert examensarbete hos oss, lycka till i framtiden! 🍀

 

#extena #umeåuniversitet #skellefteå #leosol #leosolenergi #energieffektivisering

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer

Energifrågor inför Piteås näringsliv

Idag hade vi förmånen att prata energifrågor inför Piteås näringsliv tillsammans med Piteå Energi. En slutsats är att man långsiktigt inte kan bygga ut elproduktion lika snabbt som behovet uppstår. Därför blir effektivisering av energi och reduktion av effekttoppar...

läs mer