Hem » Företagsnyheter » Tack för möjligheten att prata på Almedalsveckan

Vi fick alltså komma till Almedalen och prata om vårt favoritämne energieffektivisering. Det var ett fantastiskt tillfälle och vi vill tackar LTU, Region Västerbotten och NRLYZE för allt ni arrangerat i Almedalen. Det är ett viktigt arbete där vi alla måste driva på  Internet of Things och energieffektivisering med öppna datakällor☀️

 

#almedalsveckan #luleåtekniskauniversitet#energieffektivisering #NRLYZE #Region Västerbotten #leosol #leosolenergi #gotland 

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Skellefteå Kraft Arena

Sedan 2018 har vi i omgångar jobbat med energieffektivisering av Skellefteå Kraft Arena, och byggnader till spelare. Våra ögon söker ständigt förbättringar av energiprestanda - ganska likt elitidrottare. Vi önskar SAIK lycka till säsongen 2023/24!  Nyheter

läs mer