Hem » Företagsnyheter » Tack för möjligheten att prata på Almedalsveckan

Vi fick alltså komma till Almedalen och prata om vårt favoritämne energieffektivisering. Det var ett fantastiskt tillfälle och vi vill tackar LTU, Region Västerbotten och NRLYZE för allt ni arrangerat i Almedalen. Det är ett viktigt arbete där vi alla måste driva på  Internet of Things och energieffektivisering med öppna datakällor☀️

 

#almedalsveckan #luleåtekniskauniversitet#energieffektivisering #NRLYZE #Region Västerbotten #leosol #leosolenergi #gotland 

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Ventilation och värme

Värme- och ventilation är endast medel för att få det bra inomhus! Här monterar vår Markus en kombinerad temperatur- och luftkvalitétsgivare som korrigerar både värme- och ventilation med en och samma givare. Det gör det ”bättre” inomhus med enkla medel. Samtidigt får...

läs mer

Den kluvna väggen i Boliden

Den kluvna väggen!Historien kring våra byggnader är betydelsefull för att förstå byggnaders energiprestanda. På utsidan skiljer inte mycket. Annat är det när vi ser på konstruktionen med t.ex. värmekamera. I det här fallet är det en industribyggnad i Boliden (Boliden...

läs mer

Energifrågor inför Piteås näringsliv

Idag hade vi förmånen att prata energifrågor inför Piteås näringsliv tillsammans med Piteå Energi. En slutsats är att man långsiktigt inte kan bygga ut elproduktion lika snabbt som behovet uppstår. Därför blir effektivisering av energi och reduktion av effekttoppar...

läs mer