Energiberäkning företag

Hem » Tjänster » Företag » Energiberäkning företag

Energiberäkningar för fastigheter och bygglovsberäkning

För lokaler, bostäder och villor.

Välj här nedan och beställ direkt!

I kontrollplanen anges om ni skall göra en energiberäkning enligt BBR. Vi har energiberäknat allt från kulturhus till utbyggnad av inglasade altaner. Vår kunskap om energiberäkningar och bygglagstiftning har bland annat inneburit att vi vidareutbildat Skellefteå Kommun i deras roll att granska energiberäkningar. Det säkerställer att ni får en beräkning som uppfyller kraven.

Energiberäkningen resulterar i en modell för byggnaden. Med den vill vi gärna sedan föra en dialog för att optimera värme, ventilation och isoleringstjocklek.

 

Bokning av energiberäkning

  0

  Det går förstås även lika bra att boka t.ex. via telefon eller mail: 0910 76 46 10, info@leosol.se

  Genom att använda formuläret godkänner jag att Leosol Energi får behandla personuppgifterna enligt företagets Integritetspolicy.

  Välj oss på Leosol så får du

  LEVERANS INOM 3 ARBETSDAGAR

  PRISVÄRD ENERGIBERÄKNING

  EN ENKEL & SMIDIG BESTÄLLNING

  FÖLJER BOVERKETS BYGGREGLER

  Mer om energiberäkningar

  Priset förutsätter att vi kan begränsa beräkningen till totalt sammanlagt 14 st klimatzoner (rum), ventilations- och värmekällor.

  Vi utför normalt en energiberäkning inom en vecka från beställning. För godkänd ansökan krävs att man utifrån gällande BBR skall uppfylla satta krav i energianvändning per kvadratmeter, U-medelvärde (isolering) och eventuella specifika krav. Vi beräknar energianvändning utifrån era ritningar, byggnadskonstruktion, uppvärmningsalternativ, ventilationsalternativ samt vilken ort byggnaden ligger.

  Vårt verktyg är det verifierade programmet IDA ICE som simulerar byggnader på timbasis under ett normalår. Vi har även utfört energiberäkningar med BV2 och VIP Energy.

  Betalningsvillkor 20 dagar netto.