Täta skolor i Skellefteå?!

Publicerat 2 februari, 2023

Hem » Företagsnyheter » Täta skolor i Skellefteå?!

Skellefteå kommun har jobbat hårt med alla nya byggnader som växer fram. Vi minns tillbaka till sommaren, när vi skulle testa tätheten på skalet av Brännans förskola. Skolan läckte som ett såll – faktiskt dubbelt så mycket läckage som förväntat. Efter viss felsökning kunde problemet hittas: ”- uteluftspjäll i båda ventilationsaggregaten som inte stängde helt!”. Felen åtgärdades direkt på plats vid provningen och Skellefteå har en ny, tät förskola som nu har låga driftskostnader!

Brännans förskola

#Skellefteåkommun #nybygge #täthetstest #felsökning #uteluftspjäll #ventilationsaggregat #lågdriftskostnad #leosolenergi #Skellefteå #piteå #Norrland #företaginorr

Fler inlägg som kanske intresserar dig

Alvargalan 2023

I fredags var det äntligen dags för Alvargalan. Tillsammans med Lövångergården och Green Flight Academy var vi nominerade till årets hållbara företag. Vi anlände nervösa och uppspelta till en supertrevlig middag med fantastiskt sällskap av bland annat Boliden Mineral...

läs mer

Instrument för mätningar i byggnader

Instrument för mätning i byggnader Här syns ett axplock av de instrument som används vid mätningar i byggnader. Vem blir inte glad av att sätta snurr på en slungpsykrometer? #Leosol #företaginorrland #Skellefteå #Piteå #byggnadsmätningar #slungpsykrometer #energi...

läs mer